dinsdag 19 mei 2015

Food Truck Festival
De vrijdag na hemelvaartsdag was een heerlijke dag!
De zon scheen, we waren alle drie thuis en we kregen lieve vrienden over de vloer. Perfecte ingrediĆ«nten voor een mooie dag. 

's Middags gingen we samen naar het het Food Truck Festival : Trek!
Om de hoek in het Vroessenpark. 
Heerlijke sfeer (beetje a la de Parade en dan zonder theater), veel keuze in eten (eerlijk is eerlijk, wel wat duur), fijne muziek live en uit een platenspeler (onze kleine man kon heerlijk dansen), zon, drankjes. Gras om lekker samen in te liggen, te kletsen, rond te kijken....het was genieten!


TREK startte in Rotterdam, dus ben je nieuwsgierig en de komende tijd in de buurt van Utrecht, Maastricht, Enschede, Amsterdam, Den Haag, Nijmegen of Den Bosch? Check de site voor data en plek. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. En de entree is gratis.

Nog 1 laatste weetje; je betaalt voor je eerste glas (milieuvriendelijk hard plastic) bij je eerste bestelling 1 keer € 2,50. Elke keer dat je een nieuw drankje bestelt krijg je een nieuw glas en aan het einde van je bezoek neem je het glas mee naar huis. Geen statiegeld. Geen plastic beker afval dus en jij een 'glas' rijker. 

Als je gaat, veel plezier!
Johanneke_is_vrij

Geen opmerkingen: